Novosti

Doznajte koji se proizvodi zaštićeni znakom Kvaliteta Vindija od nedavno mogu pronaći na našem tržištu, a uz to se informirajte uz pokoju korporativnu vijest.
Pretraži novosti
 

Vindija generalni sponzor 19. Špancirfesta

Untitled-1 copy Kroz deset dana bogatog kulturnog, glazbenog i zabavnog programa, za vrijeme 19. Špancirfesta Varaždin ponosno postaje kulturno središte Hrvatske. Kao i dosada, Vindija i ove godine vjerno prati Špancirfest kao generalni sponzor festivala i na taj način daje doprinos očuvanju materijalne i nematerijalne baštine varaždinskog kraja.
Kroz deset dana bogatog kulturnog, glazbenog i zabavnog programa, za vrijeme 19. Špancirfesta Varaždin ponosno postaje kulturno središte Hrvatske. Kao i dosada, Vindija i ove godine vjerno prati Špancirfest kao generalni sponzor festivala i na taj način daje doprinos očuvanju materijalne i nematerijalne baštine varaždinskog kraja. Posjetiteljima festivala, Vindija nudi raznovrstan sadržaj, kako kroz bogatu gastronomsku ponudu, tako i kroz besplatan i kvalitetan program za djecu. 

Budući da Vindija posebno brine za one najmlađe, tako se i ove godine varaždinski Stari grad pretvara u Vindijinu Zemlju zdravlja - Vindiland, s brojnim kreativnim, zabavnim i sportskim sadržajima koji će ih oduševiti. Vindiland, smješten pod bedemom Staroga grada te pokraj Lančane kule, osigurava cjelodnevnu zabavu pod stalnim nadzorom iskusnih animatora i garantira djeci raznoliku i bogatu ponudu zabavnih aktivnosti potpuno besplatno.
Drugog vikenda Špancirfesta, u subotu, 26. kolovoza održati će se radionica recikliranja Tetra Pak ambalaže i očuvanja okoliša „EKO DAN“ pod motom „Španciraj & recikiraj“.

Osim Vindilanda, osmog dana festivala, u petak 25. kolovoza održati će se Milk Night, glazbeno-plesni performans kao svojevrsni hommage mlijeku. 
Vindija na brojne načine podržava niz projekata koji promiču obrazovanje, zaštitu kulturne baštine i vrijednosti društva u kojem djeluje budući da je cilj tvrtke nastupati kao aktivan član zajednice koji doprinosi razvoju okoline i unaprjeđenju kvalitete života.
blank