Novosti

Doznajte koji se proizvodi zaštićeni znakom Kvaliteta Vindija od nedavno mogu pronaći na našem tržištu, a uz to se informirajte uz pokoju korporativnu vijest.
Pretraži novosti
 

Nova 'z bregov Fortia – Osnaži imunitet!

Untitled-1 copy Vindijina Fortia sadrži kulturu Lactobacillus casei, L. casei 431® i vitamine A i D koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava, a odsad dolazi u novoj, ekološki prihvatljivoj ambalaži s nizom prednosti za okoliš
Posljednja dva desetljeća Vindija fokus stavlja na razvoj tzv. funkcionalnih proizvoda koji imaju pozitivne učinke na zdravlje. U skupini funkcionalnih mliječnih proizvoda najpopularniji su fermentirani napitci obogaćeni kulturom dobrih bakterija. Fortia jogurt sadrži kulturu Lactobacillus casei, L. casei 431® i vitamine A i D koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života iznimno su važni. Obrokom od 330 g osiguran ćete 50 % preporučenog dnevnog unosa vitamina A i vitamina D. 
Dodatak inulina, neprobavljivog vlakna, dodatno potiče rast i aktivnost dobrih bakterija. Stoga je Fortia pravi saveznik u sezoni prehlade i gripe!

Asortiman Fortia čini ukupno sedam proizvoda u četiri okusa: Fortia natur i Fortia voćni okusi jagoda- grožđe-crni ribiz, borovnica-bazga i višnja. 

Novost je da odsad dolaze u novoj, ekološki prihvatljivoj ambalaži koja čuva okoliš. Dosadašnje plastično pakiranje Vindija je zamijenila inovativnim Tetra Top® pakiranjem - kartonskom bocom proizvedenom od papira iz obnovljivih izvora. Uz niz prednosti za okoliš koje donosi Tetra Top® pakiranje, ističe se nizak ugljični otisak, odnosno manja emisija stakleničkog plina CO2 prilikom proizvodnje ambalaže te jednostavnost reciklaže. Zahvaljujući visokim udjelu papira, kartonska boca lakša je za 40 posto od plastične. 

FORTIA - UNESI ŽIVOT U ŽIVOT!
blank