Novosti

Doznajte koji se proizvodi zaštićeni znakom Kvaliteta Vindija od nedavno mogu pronaći na našem tržištu, a uz to se informirajte uz pokoju korporativnu vijest.
Pretraži novosti
 

Pravila programa vjernosti "SAT ili nikad"

Untitled-1 copy "SAT ili nikad" Svaki pošiljatelj dobiva sat na dar!
PRAVILA PROGRAMA VJERNOSTI
„SAT ili nikad!“

Članak 1.
Organizator programa vjernosti je Vindija d.d., Međimurska 6, 42000 Varaždin, OIB 44138062462.

Članak 2.
Program vjernosti provodi se na svim prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske od 01. ožujka 2018. do 30. travnja 2018. godine  ili do isteka zaliha nagrada.

Članak 3.
Program vjernosti provodi se u svrhu promocije proizvoda robne marke „Freska“  i nagrađivanja vjernih kupaca. U program vjernosti uključeni su sljedeći proizvodi: 
FRESKA CONTROL tekući jogurt jagoda, 200 g
FRESKA CONTROL tekući jogurt ananas, 200 g

Članak 4.
U programu vjernosti mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

Članak 5.
Za sudjelovanje u programu vjernosti potrebno je kupiti bilo kojih deset (10) proizvoda navedenih u Članku 3. ovih Pravila te izrezati ovitak s bočice proizvoda na kojem se vidi naziv proizvoda i logo „Freska“.
Kuvertu koja sadrži deset (10) izrezanih ovitaka i osobne podatke (ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto, kontakt broj mobitela ili telefona) potrebno je poslati na adresu:

Vindija d.d.
Međimurska 6
42000 Varaždin
„ZA PROGRAM VJERNOSTI - FRESKA“

Prihvaćaju se samo pošiljke poslane od 01. ožujka 2018. do 30. travnja 2018. godine ili do isteka zaliha darova. Svaka ispravna pošiljka osvaja nagradu.
Unutar jedne pošiljke dozvoljeno je poslati najviše deset izrezanih ovitaka, odnosno toliko ih može osvojiti nagradu, ako ih je poslano više od deset potrošač i dalje ima pravo na jednu nagradu. 
Jedna fizička osoba može za vrijeme trajanja programa vjernosti osvojiti najviše tri nagrade.
Ako potrošač pošalje nepotpunu pošiljku (na primjer: nedovoljan broj izrezanih ovitaka ili u slučaju nepotpunih ili nečitljivih osobnih podataka), takva će se pošiljka smatrati nevažećom te Organizator neće snositi nikakvu obvezu prema potrošaču. Organizator ne odgovara za pošiljke koje nisu bile primljene.

Članak 6.
Nagradni fond programa vjernosti sastoji se od sljedećih proizvoda:
- 3.500 x ručni sat u crvenoj, bijeloj ili crnoj boji
Organizator programa vjernosti će prema vlastitom odabiru dodijeliti nagrade prema boji i ukupnoj raspoloživoj količini.
Organizator programa vjernosti će svakom kupcu koji ostvaruje pravo na nagradu u roku od 60 dana od primitka pošiljke poslati nagradu na adresu koju je naveo u pošiljci. U slučaju da kupac ne preuzme pošiljku Organizator nije dužan snositi trošak ponovnog slanja i kupac gubi pravo na nagradu.
U slučaju isteka zaliha nagrada program vjernosti je završen te će kupci o tome biti obaviješteni putem Internet stranice www.vindija.hr i facebook stranice Vindije. Pošiljke primljene nakon završetka programa vjernosti ne ostvaruju pravo na nagradu.
Kupac nema pravo tražiti zamjenu dodijeljene nagrade niti zamjenu nagrade za novac. Slanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema kupcu.

Članak 7.
Sudjelovanjem u programu vjernosti kupac je suglasan da Organizator njihove osobne podatke može pohraniti i koristiti u promocijske svrhe kao što je informiranje o novim marketinškim aktivnostima Grupe Vindija. Potrošač može u bilo kojem trenutku zatražiti odjavu od primanja ovakvih obavijesti.

Članak 8.
Kupac slanjem pošiljke, odnosno sudjelovanjem u programu vjernosti “SAT ili nikad!“ prihvaća Pravila programa vjernosti koja će biti objavljena na Internet stranici www.vindija.hr.
Organizator zadržava pravo na promjenu pravila. O svim promjenama i novostima programa vjernosti organizator će sudionike informirati objavama na internetskoj stranici www.vindija.hr i na Facebook stranici Vindije. Za dodatne informacije zainteresirana osoba može i pisati na promotion@vindija.hr 

Članak 9.
Organizator ne odgovara za moguću štetu koja bi mogla proizlaziti iz korištenja nagrada iz ovog programa vjernosti.

Članak 10.
U slučaju spora između Organizatora i sudionika programa vjernosti nadležan je stvarno nadležni sud u Varaždinu.
blank