Novosti

Doznajte koji se proizvodi zaštićeni znakom Kvaliteta Vindija od nedavno mogu pronaći na našem tržištu, a uz to se informirajte uz pokoju korporativnu vijest.
Pretraži novosti
 

Grupa Vindija donirala respirator Općoj bolnici Varaždin za borbu protiv koronavirusa

resp Uz respirator, u znak solidarnosti i potpore zdravstvenim djelatnicima i pacijentima koji se bore protiv koronavirusa u varaždinsku i čakovečku bolnicu upućene su i donacije mlijeka, mliječnih proizvoda i sokova
Grupa Vindija izražava duboko poštovanje i zahvalnost svim liječnicima i medicinskom osoblju te ostalim javnim službama koje se svakodnevno bore s pandemijom i ulažu nadljudske napore u očuvanje zdravlja građana, kao i svim svojim djelatnicima koji omogućuju redovitu opskrbu i dostupnost namirnica Grupe Vindija.

U Vindiji vjeruju kako je upravo u ovim izvanrednim okolnostima njihova dužnost da u duhu solidarnosti i društvene odgovornosti nastavljaju pružati svoj doprinos u borbi protiv koronavirusa. Od početka epidemije svoje su proizvode donirali Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“, Općoj bolnici Sisak, Općoj bolnici Varaždin, Crvenom križu te Studentskom domu „Cvjetno naselje“ za građane pogođene potresom u Zagrebu, a s takvim aktivnostima nastavljaju i dalje.   

Potaknuta lošom epidemiološkom slikom i kontinuiranim rastom broja oboljelih na području Varaždinske županije, Grupa Vindija donirala je respirator Općoj bolnici Varaždin, a donacije proizvoda s potpisom Kvaliteta Vindija osim u varaždinsku upućene su i u Županijsku bolnicu Čakovec, koja također bilježi veliki broj hospitalizacija. 
I u razdoblju pred nama, Grupa Vindija nastavit će pratiti te u skladu sa svojim mogućnostima i odgovarati na potrebe bolničkih sustava diljem zemlje. 
blank