Novosti

Doznajte koji se proizvodi zaštićeni znakom Kvaliteta Vindija od nedavno mogu pronaći na našem tržištu, a uz to se informirajte uz pokoju korporativnu vijest.
Pretraži novosti
 

Nagradni natječaj DAR - dođi na zelenu granu

dar r Natječaj će se održati na Instagram stranici brenda DAR.

Vindija d.d. (dalje: Organizator) raspisuje natječaj “DAR – dođi na zelenu granu“ (dalje: Natječaj) 
ORGANIZATOR NATJEČAJA
Vindija d.d., Međimurska 6, 42 000 Varaždin,  OIB: 44138062462.  

CILJEVI NATJEČAJA 
Nagradni natječaj priređuje se u cilju promocije robnih marki i proizvoda Organizatora. 

TRAJANJE NATJEČAJA 
Nagradni natječaj odvija se od 3.6. do 8.6.2022.

SUDIONICI NATJEČAJA 
U Natječaju mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (dalje: Sudionici), osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji.

OPIS NATJEČAJA 
Natječaj će se održati na Instagram stranici brenda DAR https://www.instagram.com/dar_vindija/
Sudionici sudjeluju u Natječaju na način da u razdoblju trajanja Natječaja na Instagram stranici Dar_Vindija, odgovaraju na nagradno pitanje u objavi koja poziva na sudjelovanje.
NAGRADE 
FOND: 5 X platnena torba DAR
Ukupno pet sudionika koji točno odgovore na nagradno pitanje prema izboru žirija Organizatora, osvojit će DAR platnenu torbu od 100% recikliranog materijala.

DOBITNICI I PREUZIMANJE NAGRADA 
Dobitnik je dužan poslati svoje osobne podatke (ime, prezime i adresu) u roku od 2 dana od dana objave rezultata Natječaja. Dobitnicima će nagrade biti dostavljene u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora prema dobitnicima. 
OBJAVA REZULTATA 
Rezultati Natječaja i dobitnici bit će objavljeni 9.6.2022. na web stranici www.vindija.hr i Instagram stranici https://www.instagram.com/dar_vindija/ na objavi na kojoj se nagradni natječaj odvijao i na zasebnoj Story objavi. 

OGRANIČENJA I ODRICANJA 
Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila. O promjeni Pravila svi sudionici će biti pravovremeno obaviješteni objavom na web stranici www.vindija.hr i na Instagram stranici Dar_Vindija. Sudionik podnošenjem prijave na Natječaj prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo ukloniti sa stranice sve prijave koje ocijeni neprimjerenima ili uvredljivima na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Ako u bilo kojem trenutku Organizator posumnja u zlorabu mehanike Natječaja isti zadržava pravo isključenja sudionika iz Natječaja. Organizator zadržava pravo dopune Pravila u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja te njihovih sudionika. Meta nije ni na koji način povezana s ovim Natječajem. 

KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA 
Sudionici u Natječaju sudjelovanjem, odnosno slanjem podataka Organizatoru Natječaja, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Organizatora da prikuplja i obrađuje njihove osobne podatke isključivo u svrhu provođenja Natječaja.

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA DAR - dođi na zelenu granu:

1. kiraaaao.o

2. anina_mastaonica

3. _marijarapo

4. natasaskupnjak

5. vesnahenezi


blank