Novosti

Doznajte koji se proizvodi zaštićeni znakom Kvaliteta Vindija od nedavno mogu pronaći na našem tržištu, a uz to se informirajte uz pokoju korporativnu vijest.
Pretraži novosti
 

Novi okusi 'z bregov PROTEIN SKYR-a

44444 Omiljena namirnica Vikinga od sada i u kremastim okusima jagode i bourbon vanilije. ‘z bregov Protein Skyr nemasni je i bezglutenski proizvod prirodno bogat bjelančevinama te je idealna namirnica za sve koji se žele hraniti uravnoteženo, a istodobno uživati u bogatom i blago zaslađenom okusu.
Postojeće okuse ‘z bregov Protein Skyr islandskog tipa jogurta – natur, šumsko voće i jabuka, zob, grožđice – Vindija je dodatno obogatila voćnim okusom jagode i mirisne bourbon vanilije. 

Tradicionalni islandski mliječni proizvod, koji je zbog svoje iznimne hranjive vrijednosti s godinama stekao golemu popularnost, ‘z bregov je uvrstio u svoj asortiman funkcionalnih proizvoda davnih dana. Natur varijanta bez dodatka voća sadrži čak 22 g proteina, dok voćni okusi sadržavaju 18 grama proteina u samo jednom pakiranju te su omiljena poslastica među sportašima, rekreativcima i zaljubljenicima u fitness. 

Zbog visoke nutritivne vrijednosti skyr se nalazi i pri samom vrhu nordijske prehrane, a tu zdravu poslasticu navodno su obožavali i Vikinzi. Za proizvodnju jednog kilograma Skyra potrebne su čak četiri litre mlijeka, što dovoljno govori o visokovrijednom sastavu tog proizvoda. Upravo zbog visokog udjela proteina te kremaste konzistencije ‘z bregov Skyr okusom najviše podsjeća na svježi domaći sir. Zbog praktičnog pakiranja može se konzumirati kao obrok ili kao međuobrok u bilo koje doba dana.

Pripremljen od djelomično obranog ‘z bregov domaćeg mlijeka najviše kvalitete, Vindijin Protein Skyr ne sadržava masnoće ni gluten.  
blank