Nagradne igre i promocije

Bilo da ste željni igre i dobivanja nagrada ili ste ovdje tek kako biste provjerili gdje i kada promoviramo naše proizvode, došli ste na pravo mjesto!
Nagradne igre i promocije
 

'Cekin set' nagradni natječaj

cekin 1 Sudionici sudjeluju u Natječaju na način da u razdoblju trajanja Natječaja na Instagram stranici cekin_tvojazlatnakoka u objavi koja poziva na sudjelovanje, odgovore na postavljano pitanje i označe jednu osobu.

Koka d.d. (dalje: Organizator) raspisuje natječaj “Cekin set“ (dalje: Natječaj) 
ORGANIZATOR NATJEČAJA
Koka d.d., Biškupečka ulica 58, 42 000 Varaždin,  OIB: 21031321242.  

CILJEVI NATJEČAJA 
Nagradni natječaj priređuje se u cilju promocije robnih marki i proizvoda Organizatora. 

TRAJANJE NATJEČAJA 
Nagradni natječaj odvija se od 23.12.2022. do 25.12.2022. do 23:59:59 sati.

SUDIONICI NATJEČAJA 
U Natječaju mogu sudjelovati sve fizičke punoljetne osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (dalje: Sudionici), osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji.

OPIS NATJEČAJA 
Natječaj će se održati na Instagram stranici brenda CEKIN (cekin_tvojazlatnakoka).
Sudionici sudjeluju u Natječaju na način da u razdoblju trajanja Natječaja na Instagram stranici cekin_tvojazlatnakoka u objavi koja poziva na sudjelovanje, odgovore na postavljano pitanje i označe jednu osobu.

NAGRADE 
Ukupno četiri sudionika čiji će odgovori biti najkreativniji prema izboru žirija Organizatora, osvojit će CEKIN set koji uključuje: ruksak, pregaču i rukavicu.

DOBITNICI I PREUZIMANJE NAGRADA 
Dobitnik je dužan poslati svoje osobne podatke (ime, prezime i adresu) u roku od 2 dana od dana objave rezultata Natječaja. Dobitnik će biti obaviješteni o načinu dostave ili preuzimanja nagrade u roku od 30 dana od dana objave rezultata Natječaja. Ukoliko dobitnik ne preuzme nagradu ili ne javi Organizatoru da nagradu nije primio u daljnjem roku od 15 dana, prestaju sve obveze Organizatora prema dobitniku. 

OBJAVA REZULTATA 
Rezultati Natječaja i dobitnici bit će objavljeni 26.12.2022. na Instagram stranici cekin_tvojazlatnakoka u opisu objave na kojoj se nagradni natječaj odvijao i na zasebnoj Story objavi. 

OGRANIČENJA I ODRICANJA 
Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila. O promjeni Pravila svi sudionici će biti pravovremeno obaviješteni objavom na web stranici www.vindija.hr i na Instagram stranici cekin_tvojazlatnakoka. Sudionik podnošenjem prijave na Natječaj prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo ukloniti sa stranice sve prijave koje ocijeni neprimjerenima ili uvredljivima na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Ako u bilo kojem trenutku Organizator posumnja u zlorabu mehanike Natječaja isti zadržava pravo isključenja sudionika iz Natječaja. Organizator zadržava pravo dopune Pravila u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja te njihovih sudionika. Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan, sponzoriran ili promoviran od strane Instagrama. 

KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA 
Sudionici u Natječaju sudjelovanjem, odnosno slanjem podataka Organizatoru Natječaja, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Organizatora da prikuplja i obrađuje njihove osobne podatke isključivo u svrhu provođenja Natječaja.


blank