Nagradne igre i promocije

Bilo da ste željni igre i dobivanja nagrada ili ste ovdje tek kako biste provjerili gdje i kada promoviramo naše proizvode, došli ste na pravo mjesto!
Nagradne igre i promocije
 

'Božićna čestitka' nagradni natječaj

Bozicna cestitka Sudionici sudjeluju u Natječaju na način da u razdoblju trajanja Natječaja na navedenoj Instagram stranici, u objavi koja poziva na sudjelovanje, označe najdražu osobu i napišu joj božićnu čestitku.

Vindija d.d. (dalje: Organizator) raspisuje natječaj “ Božićna čestitka“ (dalje: Natječaj) 
ORGANIZATOR NATJEČAJA
Vindija d.d., Međimurska 6, 42 000 Varaždin,  OIB: 44138062462.  

CILJEVI NATJEČAJA 
Nagradni natječaj priređuje se u cilju promocije robnih marki i proizvoda Organizatora. 

TRAJANJE NATJEČAJA 
Nagradni natječaj odvija se od 22.12.2022. do 24.12.2022. do 23:59:59 sati. 

SUDIONICI NATJEČAJA 
U Natječaju mogu sudjelovati sve fizičke punoljetne osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (dalje: Sudionici), osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji.

OPIS NATJEČAJA 
Natječaj će se održati na Instagram stranici VINDIJA  https://www.instagram.com/vindija/
Sudionici sudjeluju u Natječaju na način da u razdoblju trajanja Natječaja na navedenoj Instagram stranici, u objavi koja poziva na sudjelovanje, označe najdražu osobu i napišu joj božićnu čestitku.

NAGRADE 
Sudionik čiji će odgovor biti najkreativniji prema izboru žirija Organizatora, osvojit će Vindija Bovidur tvrdi sir s personaliziranom etiketom.

DOBITNICI I PREUZIMANJE NAGRADA 
Dobitnik je dužan poslati svoje osobne podatke (ime, prezime i adresu) u roku od 2 dana od dana objave rezultata Natječaja. Dobitnik će biti obaviješteni o načinu dostave ili preuzimanja nagrade u roku od 30 dana od dana objave rezultata Natječaja. Ukoliko dobitnik ne preuzme nagradu ili ne javi Organizatoru da nagradu nije primio u daljnjem roku od 15 dana, prestaju sve obveze Organizatora prema dobitniku. 

OBJAVA REZULTATA 
Rezultati Natječaja i dobitnici bit će objavljeni 25.12.2022. na Instagram stranici @vindija na objavi na kojoj se nagradni natječaj odvijao i na zasebnoj Story objavi. 

OGRANIČENJA I ODRICANJA 
Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila. O promjeni Pravila svi sudionici će biti pravovremeno obaviješteni objavom na web stranici www.vindija.hr i na Instagram stranici @vindija. Sudionik podnošenjem prijave na Natječaj prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo ukloniti sa stranice sve prijave koje ocijeni neprimjerenima ili uvredljivima na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Ako u bilo kojem trenutku Organizator posumnja u zlorabu mehanike Natječaja isti zadržava pravo isključenja sudionika iz Natječaja. Organizator zadržava pravo dopune Pravila u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja te njihovih sudionika. Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan, sponzoriran ili promoviran od strane Instagrama. 

KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA 
Sudionici u Natječaju sudjelovanjem, odnosno slanjem podataka Organizatoru Natječaja, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Organizatora da prikuplja i obrađuje njihove osobne podatke isključivo u svrhu provođenja Natječaja.


blank