Svijet sira 1

Novosti

Vindino dijeli nagrade...
10. prosinac 2014.

Vindino dijeli nagrade...

i to ne jednu, već njih 105! Od 10. prosinca do 10. siječnja kupujte Vindino proizvode u Plodinama te osvojite poklon bonove i Vindino pakete.
Hrvatska poljoprivredna agencija potvrdila domaće porijeklo i kvalitetu piletine Cekin
Dodjela znaka MESO HRVATSKIH FARMI još je jedan dokaz da članica Grupe Vindija – Koka, osluškuje potrebe i želje suvremenih potrošača koji traže kvalitetnu i zdravu hranu koja je proizvedena lokalno.
Vindijini kuhari na Svjetskom kulinarskom kupu osvojili zlato i broncu
Vindijini kuhari Zoran Herman i Mladen Habunek osvojili su zlato i broncu na Svjetskom kulinarskom kupu održanom od 22. do 27. studenog u Luksemburgu.
Ledena Vindi bajka u Varaždinu!
Vindija vas poziva na Adventsku čaroliju u Varaždinu, koja započinje u nedjelju, 30. studenog i traje sve do kraja prosinca.
Vindino čokoladno mlijeko - najslađa avantura godine!
Osim novih natur i voćnih jogurta ukrašenog likom simpatičnog dinosaura iz Zemlje zdravlja, Vindija je svoj brend za mliječne proizvode namijenjeni djeci obogatila i Vindino čokoladnim mlijekom!
Vindino predstavlja svoja natur izdanja
Svoj asortiman fermentiranih mliječnih proizvoda Vindija je proširila VINDINO natur jogurtima.

Kuhajte s nama

Namaz od sira s hrenom

Uz naš svježi sir Bovi Fresh pripremite najsimpatičniji namaz ove blagdanske sezone i oblikujte ga u male, slasne snjegović - kuglice. Uz malo božićne čarolije i savjet naših kuhara pretvorite svoju kuhinju u zabavnu kreativnu radionicu!

Facebook Item 2
blank