Svijet sira 1

Novosti

Vindijina pekarnica Latica za 15% smanjila udio soli u svim svojim proizvodima
Uvođenjem novog standarda u proizvodnju pekarskih proizvoda, pekarnica Latica aktivno se uključila u unapređenje javnog zdravlja, budući da prekomjerni unos soli dokazano štetno utječe na zdravlje.
Zašto je svježe mlijeko dobro za zdravlje?
Mlijeko je prva namirnica s kojom se susrećemo pri dolasku na svijet te tijekom života gotovo uvijek zauzima police hladnjaka – u svim kućanstvima. Najčešće ga pijemo u kavi, uz obrok ili jedemo za doručak sa žitaricama....
Mliječni dan za djecu Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj
U Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj 20. listopada 2015. u organizaciji Hrvatske mljekarske udruge održan je Mliječni dan uz podršku Grada Zagreba te Zagrebačke županije, a uz podršku prehrambene industrije Vindija.
Vindija na Food Film Festivalu Zagreb
Na zagrebačkom parku Zrinjevac Vindija će predstaviti svoj bogati asortiman i to u sklopu gurmanskog festivala posvećenog filmovima s hranom u glavnoj ulozi.
Kino pod zvijezdama opet u Vindilandu
Vindija i Blitz Film & Video Distribution ponovo vam nude neponovljivo druženje uz omiljene filmske zvijezde i animirane junake koji su svoj dom našli na Vindilandu, u sklopu varaždinskoga Starog grada.
VINDILAND - dječji svijet na varaždinskom Starom gradu
Kao generalni sponzor Špancirfesta, varaždinskog festivala uličnih šetača koji je na rasporedu od 21. do 30. kolovoza, Vindija i ove godine predstavlja svoj program namijenjen najmlađima
'z bregov svježi sir s vrhnjem - za život u pokretu
Iz kolijevke tradicionalnih jela Vindija donosi svježi sir s vrhnjem, gotov „to-go“ obrok koji dolazi u tri različita okusa.
'z bregov ledena kava u PET boci
Ljetne vrućine lakše se podnašaju uz 'z bregov ledenu kavu koja od sada dolazi u novom ruhu – PET boci od 0,2 L.
Temperamentno izdanje Vivis svježeg krem sira
Svoju cijenjenu liniju svježih krem sireva zaštićenih brendom Vivis Vindija je oplemenila potpuno novim okusom – čilijem.

Kuhajte s nama

Freska jogurt kocke

Predstavljamo vam najgenijalniji izum još od Rubickove kocke - kolač od ukusnog i osvježujućeg Freska voćnog jogurta koji voli staro i mlado!

Facebook Item 2
blank